“Sense tu, no som nosaltres”, eslògan de la campanya de Nadal de Càritas

Càritas d’Urgell s’afegeix com cada any a la campanya institucional de Nadal engegada des de la Confederació de Càritas espanyoles que, en aquesta ocasió, porta per títol “Sense tu, no som nosaltres”. En els darrers tres anys, Càritas a través de la campanya “Una societat amb valors és una societat amb futur” ha convidat a portar a la pràctica i compartir una sèrie de valors que acosten a viure unes relacions més humanes i més justes: la comunió, la participació, la diversitat i la gratuïtat. Ara es presenten dos nous valors, la fraternitat i el compromís. D’aquesta manera, continua l’aposta per construir un espai comú i global, de tots i per a tots, on la identitat de ser persona recupera el seu sentit ple a la llum dels valors de l’Evangeli i on les persones més vulnerables, pobres i excloses poden trobar esperança i recuperar el sentit de la vida. La campanya que s’inicia ara i es perllongarà fins a finals del mes de març té previstes, entre d’altres actuacions, la distribució de cartells, díptics i altres materials entre les parròquies, accions encaminades a promoure el consum responsable,… tot això acompanyat de la seva corresponent difusió per tal d’arribar al major número de persones de la nostra diòcesi.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.