La botiga Grapats participa en la campanya “Amb LaSeu Comercial”

La Botiga Grapats s’ha adherit a la campanya posada en marxa per la UBSU, Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, consistent en la edició d’un catàleg de descomptes i regals que s’ha engegat aquest mes de novembre i es perllongarà fins a finals del mes de març del 2011. El catàleg es pot trobar en la major part de les botigues i dels establiments col•laboradors. En el cas de la botiga Grapats (Av. del Salòria, 18) les promocions consisteixen en descomptes a partir de compres superiors a 10 euros durant els mesos de novembre i març. El gener i el febrer els descomptes s’aplicaran a partir dels 30 euros de compra. El mes de desembre adquirint productes per un import superior als 20 euros, s’obsequiarà amb un paquet de sucre o cafè de Comerç Just.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.