Càritas de Puigcerdà celebra el seu tradicional Quinto de Nadal

Càritas parroquial de Puigcerdà celebrarà el proper diumenge dia 21 de novembre el tradicional quinto de Nadal que tindrà lloc a partir de les cinc de la tarda a la casa Parroquial, ubicada al carrer d’Espanya número 44. La convocatòria ha estat possible gràcies a la col•laboració de comerciants i particulars de la vila i comarca que han cedit els productes dels diversos lots que se sortejaran. A més enguany, els participants en el Quinto podran guanyar un viatge a Tunísia per a dues persones en un hotel de quatre estrelles, una escapada de dos nits de relax per a dues persones a l’ Spa Center a la Pineda, un curset d’esquí d’una setmana a la Molina i un forfet de temporada per aquesta mateixa estació. Els diners recaptats aniran al fons de Càritas parroquial de Puigcerdà per fer front a les mancances bàsiques dels més necessitats.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.