Solidaritat i rentabilitat

El Banc Espirito Santo amb presència a l’Estat espanyol des de 1989, disposa d’un fons d’inversió anomenat ÉS GLOBAL SOLIDARI, que dóna trimestralment un 0,25% anual sobre el patrimoni del fons a Càritas Espanyola, per ajudar als més necessitats. A través d’aquest producte, el Banc Espirito Santo vol contribuir a fer un capitalisme més just i solidari, en línia amb els ensenyaments del Papa Benet XVI en la seva encíclica Caritas in veritate. En la mateixa s’ensenya que l’actual crisi econòmica, ens obliga a revisar el nostre camí, perquè la persona ha d’estar per sobre de l’economia, alhora que el desenvolupament és impossible sense persones honrades. Cal humanitzar el capitalisme, i el Sant Pare en la seva encíclica llança un repte als financers del món per crear una cultura de la prudència, la responsabilitat i la integritat.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.