Visita de l`Arquebisbe a la nova seu de Càritas Diocesana de Balaguer

En acabar la sessió del Consell Presbiteral el dilluns dia 14 de març, l`Arquebisbe d`Urgell, el Vicari general, amb el Delegat episcopal de Càritas i altres mossens van visitar les instal·lacions de Càritas Diocesana a Balaguer. Van ser acollits pels diversos treballadors socials de Càritas i del responsable dels cursos de reforç i d`atenció als joves estudiants, i van poder admirar els recursos amb què compta aquest espai restaurat adjunt a l`antic Convent de Sant Domènec de Balaguer. L`Arquebisbe va manifestar la seva satisfacció per aquest gran equipament que tindrà la Diòcesi al servei de les persones necessitades de Balaguer i comarques veïnes, i del valor que té en aquests moments de crisi econòmica tan agreujada fer l`aposta per la inversió en nous equipaments.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.