L` almoina penitencial d`Urgell a favor dels aturats i les seves famílies

L`Arquebisbe d`Urgell havent consultat els Arxiprestos i els Consells Pastoral i Presbiteral, ha pres la decisió que l`almoina penitencial especialment durant el temps de Quaresma sigui aquest any en favor dels aturats i les seves famílies. I pot consistir en l’equivalent del sou del treball o el guany d’un dia (p.ex. per als pensionistes…). El que sigui recaptat es donarà a través dels serveis parroquials o diocesà de Càritas. O si els fidels ho volen, ells mateixos directament a algú que pateixi la lacra de l`atur. Es vol animar a fer de nou una almoina penitencial del que nosaltres ens privem en penitència pels pecats, i sobretot del que ens privem durant els divendres de Quaresma. I que s`entregui entorn de la Pasqua.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.