Nomenaments a Càritas Diocesana d`Urgell

Amb data 14 d`abril de 2011, l`Arquebisbe d`Urgell per atendre millor les necessitats de Càritas Diocesana d`Urgell ha nomenat un Subdirector de Càritas i un nou Secretari general de Càritas, en les persones respectivament del Sr. Carles Martín Neira i de Mn. Ignasi Navarri Benet. Carles Martin Neira (Barcelona, 1965) és llicenciat en Economia, casat i pare de quatre fills, i professionalment és el Subdelegat Diocesà d`Economia del Bisbat d`Urgell, i Mn. Ignasi Navarri Benet (Tremp, 1965) és Llicenciat en Teologia Moral i actualment és Canonge, Secretari general i Canceller del Bisbat i Rector del Seminari, i des del setembre 2010 era ja Adjunt a la Secretaria de Càritas.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.