Càritas Andorra alerta d`usuaris cada vegada més joves i amb poca formació

Càritas Andorrana ha presentat el 14 de maig la Memòria 2011 on es constata, d`una banda, l`augment progressiu dels últims dos o tres anys d`usuaris joves (35%) amb “molt poca formació i una experiència molt limitada en sectors molt concrets”, ha explicat a la presentació pública de les dades la Coordinadora de Càritas, Txiqui Bruna. La Memòria també remarca un increment de persones que estan soles i que signifiquen ja un 41% dels beneficiaris. “Són persones que porten molt de temps a Andorra però no han fet xarxa ni tenen la família aquí”, ha manifestat Bruna. En ambdós casos, tenint en compte la situació del mercat laboral, la seva reinserció en la societat és molt complicada. Durant el 2011, Càritas va atendre un total de 1.232 persones o famílies en els seus programes socials d`àmbit nacional, un 5% més que el 2010, tenint en compte que “molta gent ha marxat del país”, segons que va explicar el President de l`entitat a Andorra, Sr. Agustí Font.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.