Càritas d`Urgell destina 46.700 euros a la compra de material escolar i llibres per 464 infants de les comarques de la diòcesi

Càritas Diocesana d`Urgell ha destinat dels seus fons un total de 46.700 euros per la compra de llibres d`estudi i de material escolar als infants de la diòcesi. 464 infants de diferents edats han pogut iniciar el curs amb normalitat malgrat les mancances econòmiques familiars i podran seguir fen-t`ho fins a finals de curs, en una acció que s`ha dut a terme en diferents poblacions del territori de la diòcesi. Aquesta campanya d`ajuts dedicada als mes petits s`ha dut a terme -en el seu gruix més important- entre els mesos de juny a octubre a les poblacions de Balaguer, Bellvís, Guissona, Puigcerdà, La Fuliola, La Pobla, La Seu d`Urgell i Tremp. La iniciativa ha consistit en beques per fer front a la despesa dels llibres de text a nens i nenes de les famílies residents al territori. A Balaguer han estat 290 els nens becats. S`hi han disposat 25.537`6 euros. A La Seu d`Urgell, 103 nens han estat becats, amb la disposició de 12.317,16 euros. A Puigcerdà, s`han becat 34 nens amb 4.815.96 euros. A Guissona han estat becats 8 nens amb 1.325,40 euros. A La Pobla de Segur, 13 nens han estat becats amb 1.285,51euros. També hi ha hagut infants i joves becats a La Fuliola, Bellvís i a Tremp. Càritas d`Urgell ha decidit apostar per aquest tipus d`ajuts, davant de les dificultats que suposa per les famílies i l`esforç tan gran que per a moltes famílies significa l` inversió en llibres i material escolar. Moltes d`elles no podien fer front a aquesta despesa. Es una gran satisfacció per a Caritas Urgell ajudar a les persones a seguir amb la seva formació, sobre tot en una edat en la que és tan necessària i significa una inversió fonamental per a més endavant poder viure la vida en condicions de dignitat i amb futur. L`aposta per educació és un dels nostres objectius, i per això hem posat en marxa també programes de suport escolar per aquells nens que ho necessiten per diferents raons.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.