Presentació dels missatge de la festivitat de Corpus Christi

El passat 2 de juny, la Comissió Episcopal de Pastoral Social va fer públic conjuntament amb Càritas espanyola el missatge de la festivitat de Corpus Christi, construint espais d’esperança. L’acte va ser presidit pel Bisbe de Calahorra i La Calzada- Logroño , i president de la comissió Episcopal de la Pastora Social, Mons. D. Juan José Omella; el secretari general i portaveu de la CEE, D. José María Gil i el president de Càritas espanyola, D. Rafael del Río. L’acte va tindre lloc a la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) i va servir perquè la CEE fes entrega d’una ajuda per valor de 6 milions d’euros, en una aportació de caràcter extraordinari que es realitza anualment des de l’any 2008, coincidint amb la conjuntura més greu de la crisis.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.