Resultats del Gran Recapte als diferents centres de Càritas d’Urgell

Aquests son els resultats aconseguits en les diferents poblacions de Càritas d’Urgell en la seva col•laboració al Gran recapte del passat divendres 28 i dissabte 29 de novembre. L’èxit, sense precedents, ha estat l’augment de voluntaris joves en aquesta edició; després d’una crida per les escoles i instituts, la reacció del jovent va ser molt positiva en tota la demarcació. Balaguer: més de 19.000 Kg Puigcerda: 11.000 Kg La Seu d’Urgell: 18.300 kg Ponts; 1.100 Kg Val d’Aran: 7.626 Kg La Pobla: 3.300 Kg ENTREVISTA CATALUNYA RADIO http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/Informatius-Catalunya-Radio/Meddia-Aranes/audio/858864/ (Minut 7’ 30”)

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.