7ª edició de l’Escola de Primavera de Càritas

Avui dilluns, 9 de març, a la “Casa Escuela San José” del Escorial, s´ha inaugurat la 7a edició de la “Escuela de Primavera 2015”, amb la participació de 4 membres de Càritas d’Urgell.

Més de 300 persones assistiran als diferents cursos de formació que ha programat els Serveis Generals de Càritas Espanyola.; Lideratge i Acompanyament, Voluntariat Jove, Informe FOESSA, Economia Social Atenció a la infància, l’Alegria de l’Evangeli, La Resiliència, Comunicació Institucional, Finances ètiques, Socis, donants i Empreses, Formació de formadors, Explicar i narrar, elaboració de Campanyes de sensibilització, mobilització i incidències, Projectes, l’acompanyament a les Càritas parroquials i Eines de comunicació.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.