aula de suport

Aula suport (UEC)

{gallery}189532estiu balaguer{/gallery}

aula de suportTé com a finalitat l’atenció educativa de l´alumnat de Secundària amb dificultats d’adaptació escolar, problemes conductuals, risc d’exclusió social o dificultats d’aprenentatge.
L’objectiu de la UEC és afavorir l’assoliment de les competències bàsiques de l’etapa i l’obtenció del títol de graduat en educació secundària obligatòria, amb una metodologia que motivi els alumnes, retornant-los la confiança en les possibilitats d’èxit personal.
S’adreça a alumnes de l’ESO que tinguin com a mínim 14 anys i no més de 16 i presentin necessitats educatives especials derivades de les dificultats en el medi escolar.
pdfAula suport 2017
pdfÀula de suport 2016

pdfÀula de suport 2015
pdfÀula de suport 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies