Aplec de Sant Pere i caminada solidària a Ponts

Coincidint amb l’Aplec de Sant Pere, unes 300 persones, entre elles molts infants i adolescents, van participar en la Caminada Popular, un any més, organitzada pel Centre Excursionista de Ponts per aquest primer de maig.

Tots els participants, pontsicans i persones dels pobles veïns com els de Gualter, comencen de bon matí una marxa des de Ponts fins a d’alt a Sant Pere, però no abans d’haver fet el gest de col·laborar amb Càritas Parroquial i els Serveis Socials de l´Ajuntament; la inscripció és, doncs, un producte de menjar pels serveis socials i Càritas parroquial o bé un 1 euro.

Enguany s’han recollit uns 400 kg de menjar i gairebé 200 euros. Gran èxit que cal agrair als organitzadors de l´activitat, el Centre Excursionista Pontsicà i el Patronat Municipal d’Iniciatives de Ponts.

Una vegada feta la llarga caminada i a la plaça de la col·legiata s’ofereix un esplèndid esmorzar per refer forces i per poder comentar els bonics paisatges que hi ha tot pujant cap al turó del castell de Ponts.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.