Aplec de Sant Pere i caminada solidària a Ponts

Coincidint amb l’Aplec de Sant Pere, unes 300 persones, entre elles molts infants i adolescents, van participar en la Caminada Popular, un any més, organitzada pel Centre Excursionista de Ponts per aquest primer de maig.

Tots els participants, pontsicans i persones dels pobles veïns com els de Gualter, comencen de bon matí una marxa des de Ponts fins a d’alt a Sant Pere, però no abans d’haver fet el gest de col·laborar amb Càritas Parroquial i els Serveis Socials de l´Ajuntament; la inscripció és, doncs, un producte de menjar pels serveis socials i Càritas parroquial o bé un 1 euro.

Enguany s’han recollit uns 400 kg de menjar i gairebé 200 euros. Gran èxit que cal agrair als organitzadors de l´activitat, el Centre Excursionista Pontsicà i el Patronat Municipal d’Iniciatives de Ponts.

Una vegada feta la llarga caminada i a la plaça de la col·legiata s’ofereix un esplèndid esmorzar per refer forces i per poder comentar els bonics paisatges que hi ha tot pujant cap al turó del castell de Ponts.

Som el que donem. Som amor.

27.121€ de 30.000€ recaptat
Selecciona el mètode de pagament
Vull desgravar
Accepto rebre informació
He llegit i accepto l' avís
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.