Aplec de Sant Pere i caminada solidària a Ponts

Coincidint amb l’Aplec de Sant Pere, unes 300 persones, entre elles molts infants i adolescents, van participar en la Caminada Popular, un any més, organitzada pel Centre Excursionista de Ponts per aquest primer de maig.

Tots els participants, pontsicans i persones dels pobles veïns com els de Gualter, comencen de bon matí una marxa des de Ponts fins a d’alt a Sant Pere, però no abans d’haver fet el gest de col·laborar amb Càritas Parroquial i els Serveis Socials de l´Ajuntament; la inscripció és, doncs, un producte de menjar pels serveis socials i Càritas parroquial o bé un 1 euro.

Enguany s’han recollit uns 400 kg de menjar i gairebé 200 euros. Gran èxit que cal agrair als organitzadors de l´activitat, el Centre Excursionista Pontsicà i el Patronat Municipal d’Iniciatives de Ponts.

Una vegada feta la llarga caminada i a la plaça de la col·legiata s’ofereix un esplèndid esmorzar per refer forces i per poder comentar els bonics paisatges que hi ha tot pujant cap al turó del castell de Ponts.

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

1.100€ de 10.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *