Nougrapats

2. QUE ES UNA EMPRESA D’INSERCIÓ

En el marc legal actual, les empreses d’inserció són estructures úniques, que requereixen dues formalitats: la de tipus jurídic (registre mercantil) i la  qualificació administrativa (registre empreses inserció).
Les E.I compten amb dos processos ben diferenciats:

a. L’activitat mateixa en la qual es centra el negoci: la empresa ha de tenir un objecte social, i per aconseguir-lo, necessita la utilització i desenvolupament de les mateixes eines i tècniques de gestió que qualsevol altra empresa.

b. Mitjançant una experiències real de treball i el desenvolupament d’un itinerari d’inserció personalitzat, actuen com a passarel·la de trànsit, i un dia, puguin fer el pas cap al mercat de treball ordinari.

En l’actual entorn de crisis laboral i social, la millor eina per crear oportunitats a les persones aturades, és la creació de llocs de treball d’inserció, els quals proporcionen un treball remunerat, formació i l’acompanyament necessari per afavorir la seva incorporació al mercat de treball ordinari.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *