Trobada de voluntaris/es de Càritas La Seu

Dimecres 27 de maig a les 16:30 els voluntaris/es de Càritas de la Seu es van reunir a la seu de Nougrapats. La trobada va ser presidida per Mn. Xavier Parés (president de Càritas a La Seu), Lluís Nodar (director de Càritas La Seu) i Josep Casanova (director de Càritas d’Urgell); també hi van assistir el coordinador de voluntariat, Xavier Bonet, i treballadors/es de Càritas de la Seu i Nougrapats.
El director de Càritas Diocesana, Josep Casanova, va presentar l’empresa d’inserció Nougrapats posant èmfasi en l’objectiu principal del projecte: la inserció laboral de persones en risc d’exclusió i posant també en rellevància la cabuda i necessitat de voluntaris al projecte.
Es va aprofitar també per explicar als voluntaris les activitats de Càritas durant l’any 2014 a la ciutat i comarca. En els seus parlaments Lluís Nodar i Mn. Xavier Parés van parlar de la importància de la identificació amb Càritas sense personalismes ni protagonismes.
En acabar el gerent de Nougrapats, Toni Cadena, va conduir la visita  dels/les voluntaris/es a les instal·lacions de l’empresa.
{gallery}150527nougrapats{/gallery}

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

400€ de 10.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *