Càritas Urgell Participa en el 6è concurs de Relats del voluntariat social de Catalunya

Relat d’un voluntari de Càritas Urgell: Escoltar , Acollir, Estimar.
Després de una llarga reflexió jo hem pregunto com es que jo estic involucrada en aquest projecte de Caritas i per què?
Doncs ben senzill perquè hi ha moments en la vida en que si no tens FE i no et pots agafar en cap lloc pots caure en un pou de difícil sortida. Jo hem vaig trobar en aquets punt encara jove en que sense voler-ho sen va anar una part molt important de la meva vida i hem vaig trobar en una soledat imposada no pas buscada i tenia que tornar a donar sentit a la meva vida. Des de sempre he sigut creient i m’ha agrada ajudar als que mes ho necessiten i ara podia dedicar una part del meu temps i així va començar aquesta experiència tant positiva per mi amb CÀRITAS.
Des de el primer dia he esta be amb tots els companys, la meva feina de voluntària dins de qualsevol vessant ha estat enriquidora i m’agrada, la faig molt a gust i m’omple . El que jo dono no te importància respecte al que hem donen tots els usuaris sempre em poso dins la seva pell i hem dono compte que soc afortunada perquè Déu m’ha donat l’oportunitat d’estimar i de poder ampliar els meus coneixements” in situ” de tota la problemàtica social actual que avui toca en uns i demà hem pot toca a mi.
I Aquest es el motiu que m’esperona cada dia a donar el millor de mi al servei dels altres i si pot ser compartir una mica el seu dia a dia perquè no els hi sigui tan feixuc.

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *