La tradició de Sant Cristòfol amb Càritas Parroquial a Ponts

Aquest diumenge 5 de juliol, coincidint amb el Dia de Responsabilitat en el Trànsit sota el lema “La prudència, experiència pel camí”, i propers a la festivitat de Sant Cristòfol del proper 10 juliol va tenir lloc a la parròquia de Santa Maria de Ponts la tradicional benedicció de vehicles i també dels conductors, tot demanant la protecció i la intercessió del seu sant patró.
Durant la missa prèvia a la benedicció es va fer oferir una pregària i un record per les víctimes dels accidents de trànsit i les seves famílies, recordant que durant els primers sis mesos d’aquest any a les nostres comarques lleidatanes s’han duplicat, en relació al 2014, el número de víctimes: 17 persones, cinc de les quals en atropellaments, unes xifres que conviden com diu el lema de la Jornada a fer de la prudència una de les bones eines per evitar aquesta important sinistralitat. Unes víctimes, que de vegades, ens toca acomiadar en funerals de les nostres parròquies.
Acabada la celebració i a l’avinguda sant Cristòfol de Ponts va tenir lloc la benedicció de tota mena de vehicles i transports, van ser moltes les persones de Ponts i d’altres llocs, que estaven de pas pel poble camí de les vacances o de les seves llars, que es van atansar per demanar la protecció del sant, a la vegada que van poder col·laborar amb la seva almoina amb els projectes locals de Càritas Parroquial, aquesta vegada per a projectes d’infància i de gent gran.  Aquests darrers anys s’ha fet aquesta proposta als fidels i assistents a la benedicció de poder oferir el seu donatiu per la Càritas Parroquial i els seus senzills programes d’acció social, això ha fet possible poder tenir unes generoses aportacions, així també es fa amb altres tradicions populars del poble de Ponts com la Rifa de sant Antoni abat. Una manera ben pràctica i fructífera d’unir tradició, devoció i caritat per als més necessitats de la parròquia pontsicana.
{gallery}150705ponts{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *