Càritas participa a la Fira d’Entitats de Balaguer

Aquest passat diumenge, 6 de setembre una cinquantena d’associacions, entre elles Càritas d’Urgell, han participat a la Fira d’Entitats de Balaguer, un certamen dedicat a la promoció de l’associacionisme i el voluntariat. L’objectiu de la fira és facilitar a les entitats i associacions un espai per a mostrar la feina que fan durant l’any, moltes vegades invisible, però altament necessari. El teixit associatiu de Balaguer destaca per la seva gran varietat: cultura, tradicions, gastronomia, política, esport, projectes d’ajuda mútua, integració social i laboral de discapacitats i ajuts socials són algunes de les activitats a les quals es dediquen les associacions.  

{gallery}150906balaguer{/gallery}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.