Càritas Urgell al costat dels refugiats

Càritas d’Urgell ha iniciat una campanya de suport i de recaptació als refugiats de béns i diners, en col·laboració amb Càritas d’Andorra, i els sacerdots de la diòcesi, així com els organismes públics.

Amb aquesta campanya es vol donar resposta inicialment a la crida feta per Càritas Europa, que està coordinant l’acollida als que arriben principalment a Grècia, Macedònia i Sèrbia. En una segona fase, Càritas Urgell es prepara també per una futura acollida de refugiats al nostre país i al territori del Bisbat.

L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra ha recordat la crida del Sant Pare per acollir una família de refugiats: “Aquesta crida ens apressa. Amb els sacerdots del Principat i de tota la nostra Diòcesi, i amb Càritas Andorrana i Càritas d’Urgell, amb la cooperació del Govern, dels Comuns i dels particulars, ens proposem canalitzar l’anhel d’ajudar que hi ha en tants i tants andorrans sensibles i generosos. Per això volem començar amb una capta, per després veure què i com podem ser realment concrets en la caritat, i eficaços. Potser molts refugiats preferiran anar on tenen parents o gent que parla la seva llengua i practica la seva religió musulmana o cristiana, emigrants amb anterioritat. Ajudem-los llavors amb béns i diners. Ens proposem d’estar al costat d’aquestes persones i del seu patiment”.  Mons.Vives ho va dir a la seva homilia en la Festa de Meritxell el passat dimarts 8 de setembre.

 Les aportacions es poden fer al número de compte: “CAIXABANK” ES64 2100-0018-19-0200471180
pdfNFORME DE ACTIVIDADES SOBRE LA SITUACION EN LA FRONTERA ESTE Madrid 15 de Marzo de 2016

Deixa un comentari

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies