Dilluns 21 de setembre s’inauguren les instal·lacions de l’empresa d’inserció laboral de Càritas, “NOUGRAPATS”, a La Seu d’Urgell

El proper dilluns 21 de setembre s’inauguraran les noves instal·lacions de l’empresa d’inserció laboral Nougrapats. Aquesta és una iniciativa de Càritas d’Urgell que s’ha posat en marxa a La Seu d’Urgell, en una aposta per l’economia ètica que posa en valor un producte revaloritzable, la roba, i que també cerca obrir-se a d’altres sectors de la producció com els serveis de neteja. En un gran taller es farà la recollida, selecció, adequació i emmagatzematge de roba per la venda, hi ha una bugaderia ECO, i s’ofereixen serveis de neteja integrals.

L’acte d’inauguració es durà a terme a les 18:00 a les noves instal·lacions, situades a la Av. Guillem Graell, 27. Presidirà l’acte l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, i hi assistiran destacades autoritats locals de la comarca i la ciutat, així com la Presidenta de Càritas Catalunya, Sra. Carme Borbonés.

Després de l’acte inaugural es farà una presentació de les instal·lacions al públic assistent.

Aquest projecte de Càritas suposa un pas endavant molt important en la tasca de l’organització per la promoció de les persones. És un projecte empresarial d’economia social, que es preocupa pel medi ambient, i que alhora crearà llocs de treball d’inserció, tot recuperant la dignitat de les persones en situació de vulnerabilitat social. Aquest projecte es va iniciar fa deu anys amb la botiga de venda de roba de segona mà Grapats, que també en aquest mes de setembre ha millorat la seva oferta canviant la seva ubicació en un local més gran a la mateixa avinguda Salòria de La Seu d’Urgell.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *