Acompanyament residencial o al domicili

Actualment estem col·laborant mitjançant voluntariat amb: 
  • Residència de la Fundació Agropecuària de Guissona. 
  • Residència Geriàtrica Sènior de Bellvís. 
  • Sarquovitae a Puigcerdà i La Seu d’Urgell. 
  • Residència Sant Domènec de Balaguer.

Els projectes de gent gran volen recolzar la dimensió de l’acompanyament i oferir recolzament i ajudes socials a aquelles persones grans que pateixen problemàtiques, dificultats, malaltia, i soledat. 
Aquests projectes sorgeixen de la voluntat de donar resposta a un sector de la societat amb mancances socioeconòmiques i psicosocials i que sovint desconeixen els serveis disponibles per demanar ajudes.
pdf2017-memoria

guissoma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies