Escoltar, Acollir, Estimar

Després de una llarga reflexió jo hem pregunto com és que jo estic involucrada en aquest projecte de Càritas i per què?
Doncs ben senzill perquè hi ha moments en la vida en que si no tens FE i no et pots agafar en cap lloc pots caure en un pou de difícil sortida. Jo em vaig trobar en aquets punt encara jove en que sense voler-ho se’n va anar una part molt important de la meva vida i em vaig trobar en una soledat imposada, no pas buscada, i tenia que tornar a donar sentit  a la meva vida. Des de sempre he sigut creient i m’agrada ajudar als que més ho necessiten i ara podia dedicar una part del meu temps i així va començar aquesta experiència tant positiva per mi amb CÀRITAS.

Des de el primer dia he estat bé amb tots els companys, la meva feina de voluntària dins de qualsevol vessant ha estat enriquidora i m’agrada, la faig molt a gust i m’omple. El que jo dono no té importància respecte al que em donen tots els usuaris, sempre em poso dins la seva pell i em dono compte que soc afortunada perquè Déu m’ha donat l’oportunitat d’estimar i de poder ampliar els meus coneixements ”in situ” de tota la problemàtica social actual  que avui toca a uns i demà em pot tocar a mi.
I aquest és el motiu que m’esperona cada dia a donar el millor de mi al servei dels altres i si pot ser compartir una mica el seu dia a dia perquè no els hi sigui tan feixuc.

Montse Pons Castellana
Voluntaria de Càritas Urgell

Emergència Terratrèmol Turquia Síria

38.039€ de 40.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *