Càritas entrega les joguines recollides a ASPROS

Campanya de recollida i reciclatge de joguines realitzada a Balaguer. 

Aquesta setmana s’han entregat al centre ASPROS les joguines recollides durant la Campanya realitzada al centre Sant Domènec de Càritas de Balaguer, l’objectiu marcat:  AJUDAR a les persones amb discapacitat facilitant la seva integració social a través de l’arranjament de joguines ha estat un èxit, s’ha de donar les  gràcies a la col·laboració dels centres educatius i persones que han portat al nostre centre les seves joguines, les quals es reciclaran i posaran a la venda per recaptar fons pel bon funcionament del mateix.

Aquest agraïment per la solidaritat mostrada al nostre projecte d’ajuda que és un dels valors i pilars de Càritas…

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.