Deixa la teva empremta, regala amor

Amb motiu de la campanya institucional d’aquest any “Deixa la teva empremta” i també un cop iniciat l’any jubilar de la misericòrdia convidem als voluntaris i membres de les comunitats parroquials a participar en una acció significativa, el 24 de desembre, vigília de Nadal.
Amb aquesta acció comunitària, volem mobilitzar el màxim nombre de persones de les nostres comunitats en una acció , que tot fen servir la donació d’unes safates de canalons frescos, te l’oportunitat de pensar i decidir a qui vol regalar una o varies safates de canalons.
L’acció que proposem pel dia 24 de desembre es repartir 1.000 safates de canalons de carn (3 canalons per safata) no sols a persones i famílies ateses per Càritas, si no a altres desconegudes com : gent gran sola, famílies amb problemàtiques doloroses, i altres situacions.
Amb aquesta acció, no sols donem perquè ens han donat si no també ens donem, doncs implicar també el compromís de pensar i moure’s per l’altre.
Et convidem a participar en aquesta acció comunitària, com a signe de comunitat de creients ,compromesa amb els altres, principalment amb els mes febles i necessitats de les nostres comunitats.
Convençuts també, que aquesta iniciativa ens ajudarà a fer la reflexió de que un altre Nadal es possible, us desitgem un Bon Nadal i pau per tothom.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *