240 persones lliuren 880 safates de canalons

A través de Càritas Urgell 240 persones han lliurat 880 safates de canalons a 410 famílies en aquest Nadal.
Amb motiu de la campanya institucional d’aquest any “Deixa la teva empremta“, Càritas Urgell ha convidat als voluntaris i membres de les comunitats parroquials a participar en aquesta acció significativa pel Nadal, “Deixa la teva empremta, regala amb amor“, que ha provocat que moltes persones hagin fet seu el compromís de pensar en una o més persones que potser necessitaven un gest de reconeixement i de tendresa en aquest Nadal.
Les safates de canalons de carn (3 canalons per safata) es van repartir no tant sols a persones i famílies ateses per Càritas, si no a d’altres persones que la nostra entitat no coneix… gent gran sola, famílies amb problemàtiques doloroses… S’ha tractat de fer propi el compromís d’estar al costat de les persones i de pensar i moure’s per l’altre.

L’acció solidària i de compromís amb amor ha estat possible gràcies a la donació de l’Empresa Casa Mas Alimentación, S.L., de Castellterçol, especialitzada en cuina tradicional, que ha fabricat aquests canalons.

Volem agrair el centenar de voluntaris i a les persones molt diverses que han volgut participar en aquesta acció comunitària, solidària i de generositat personal com un signe de la comunitat de creients que som. L’acció s’ha dut a terme en 12 poblacions de Bisbat d’Urgell, la majoria en territori de Lleida.
Càritas Urgell vol seguir compromesa amb els altres, principalment amb els més febles i necessitats del nostre entorn.
{gallery}151224canelons{/gallery}

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

16.175€ de 20.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *