“La veu de Càritas” a Ràdio Estel

Càritas d’Urgell va protagonitzar el dilluns 4 de gener el programa “La veu de Càritas”, de Càritas Catalunya, que s’emet cada dilluns de 8 a 9 del vespre a Ràdio Estel. Hi van col·laborar de manera especial l’Arquebisbe-bisbe d’Urgell, Mons. Joan-Enric Vives, amb un missatge eclesial sobre la caritat, i la tasca que l’Entitat desenvolupa a la Diòcesi, i el director voluntari de Càritas d’Urgell, en Josep Casanova, presentant els principals reptes i prioritats de Càritas d’Urgell per aquest any 2016, així com també les característiques de l’activitat que aquesta obra eclesial duu a terme.
El programa radiofònic està disponible en aquest lloc web: www.radioestel.cat, clicant a la pestanya Programes i al podcast del programa emès el dia 4 de gener del 2016.

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.