Un somriure i un bon dia…

Des de l’any 1990 estic fent voluntariat per les organitzacions més influent del nostre país i puc assegurar que realitzar aquesta tasca fa que em senti plena com a persona.
Hi ha molts motius pels quals faig el voluntariat, però el principal és perquè crec que és molt important ajudar els altres sense tenir en compte l’ètnia, la religió i/o altres motius de segregació.
Fer voluntariat et fa més gran com a persona; fer el bé i no mirar a qui, és molt important. A vegades les situacions de la vida són dures, i realitzar voluntariat ajuda a poder sortir de les males situacions. Per això, animo tothom a poder dedicar alguna estona del seu temps a ajudar els altres.
El somriure de satisfacció de les persones que ajudem és la millor recompensa i gratificació que qualsevol persona pugui tenir.
Per acabar, m’agradaria acabar amb una frase que dic molt sovint i que és signe d’inspiració: “HACER EL BIEN SIN MIRAR A QUIEN”.

Emergència Terratrèmol Turquia Síria

38.039€ de 40.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *