Conferència sobre la crisi dels refugiats a Puigcerdà

El divendres dia 11 de març, el Museu Cerdà de Puigcerdà va acollir la tercera de les conferències del cicle organitzat per Càritas amb el títol “Crisi dels refugiats: com fer-hi front des de l’administració i la societat civil. Però,… què hi podem fer cadascú de nosaltres?”, a càrrec del Sr. Oriol Amorós, Secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, a la que van assistir més d’una quarantena de persones.
Juntament amb les celebrades anteriorment a Balaguer i La Seu d’Urgell, aquestes conferències tenen com a objectiu donar informació i respostes que ens ajudin a conèixer millor el context sobre aquest tema tan actual.
El Sr. Amorós va explicar com s’ha gestionat l’arribada dels refugiats fins ara i què és el que podríem fer amb aquestes persones que han arribat a Europa a la recerca d’asil.
A l’acte hi van assistir l’alcalde de Puigcerdà, Sr. Albert Piñeira, i altres regidors del Consistori.
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.