Càritas d’Urgell preveu d’obrir un pis d’acollida a Balaguer

Ajuda’ns i participa en la rehabilitació del pis d’acollida a Balaguer. 
Càritas d’Urgell obrirà un pis d’acollida transitori per a famílies necessitades, a Balaguer. 
Es tracta d’un pis molt cèntric a la població que ha estat cedit per un particular a Càritas en les darreres setmanes i que es rehabilitarà per fer aquest acolliment. Es preveu que les obres de rehabilitació comencin el mes d’abril i la previsió és que estiguin acabades abans d’aquest estiu. 
Cada família que sigui acollida per Càritas de manera transitòria en aquest habitatge, s’integrarà en  els programes socio-laborals de l’entitat, per tal de millorar la seva capacitació laboral i els recursos de gestió econòmica, familiar i social. L’objectiu de Càritas no és només fer un acolliment puntual, sinó també formar i donar eines que permetin a la família i als seus integrants retornar al mercat laboral i la inclusió social plena, i que puguin tornar a ser autònoms.
Càritas fa una crida a les empreses de Balaguer i també a particulars, per a què amb la seva participació i la col·laboració de tots es pugui adequar aquest pis.

Portadors de petits miracles

0€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *