Els Imprescindibles: un homenatge als que lluiten pels drets humans

L’Obra Social “La Caixa” ha llençat una campanya on es ret homenatge a totes les persones que són imprescindibles: persones que treballen cada dia per promoure els drets humans, per fer un món millor i més just. 
La campanya #conlosimprescindibles agraeix el treball de diverses entitats i organitzacions. Així, l’acció reconeix la tasca d’UNICEF, ACNUR, Cáritas, Cruz Roja Española, Federación Española de Bancos de Alimentos, Fundación Mensajeros de la Paz, Fundación ONCE, Fundación Vicente Ferrer i Save the Children. 
Si vols, pots difondre la campanya en xarxes socials fent servir el hashtag #conlosimprescindibles, i pots trobar més informació al web conlosimprescindibles.
{gallery}160421imprescindibles{/gallery}

{youtube}XGAZSy1j67s{/youtube}

close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.