Assemblea de Càritas Catalunya

El dilluns 25 d’abril va tenir lloc a la seu de la Conferència Episcopal Tarraconense l’Assemblea general ordinària de Càritas Catalunya, amb l’assistència de les Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya, presidits per la Sra. Carme Borbonès, el representant al Bisbat d’Urgell Sr. Josep Casanova (el seu Director) i també el Delegat Episcopal, Mn. Jaume Mayoral.
Es va fer per part del Secretari General, Sr. Josep Civit, la presentació del balanç econòmic del darrer any 2015, així com les previsions del pressupost per aquest 2016. L’Assemblea va ratificar els comptes presentats, comptes que són auditats.
També es va informar del programa “La Veu de Càritas” a Ràdio Estel. Es va acordar col·laborar-hi més des de les càritas diocesanes, i també de donar més publicitat d’aquest espai a les nostres xarxes i entre els nostres fidels.
La Comissió de Formació va informar de la Jornada que tindrà lloc el dissabte 30 d’abril al Seminari Conciliar de Barcelona, que compta amb una participació de 150 assistents els quals podran assistir a diferents tallers de migració, laboral i voluntariat. La ponència inaugural serà impartida pel jesuïta P. Jesús Renau, amb el títol “Treballar-nos per ser misericordiosos en situacions complexes de la nostra vida”.
També es van presentar les aportacions de totes les Diocesanes en una enquesta per fer un document base vers la missió i l’estructura de Càritas Catalunya. Es va constituïr un grup “motor” per redactar un document marc.
Al final de l’Assemblea es va fer un homenatge al Cardenal Mons. Lluís Martínez Sistach pels seus anys al capdavant de Càritas Catalunya, com a Bisbe responsable dins la Conferència Episcopal Tarraconense, una vegada per la seva jubilació ha acabat el seu mandat. Se li va fer una ceràmica de record d’aquesta diada. També es va fer arribar a tots els Delegats de Càritas una estola amb els logotips de Càritas Catalunya i Caritas Internationalis, per subratllar la seva tasca eclesial i espiritual dins de les Càritas Diocesanes.
En acabar es va compartit un dinar, on va participar el nou Arquebisbe de Barcelona i Bisbe delegat de Càritas Catalunya, Mons. Joan Josep Omella, que va saludar a tots els directors i delegats assistents. Al dinar també hi va assistir el Cardenal Mons. Lluís M. Sistach.
{gallery}160425caritascat{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *