Els alumnes de la UEC Balaguer visiten l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida

Els alumnes de la UEC Balaguer van visitar l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida, on van rebre tota la informació del programa de Formació i Inserció que es realitza. També van visitar les instal·lacions per veure els alumnes ara matriculats fent una simulació d’empresa, realitzant una pràctica d’hoteleria, dins la formació professional d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i la d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració.
Durant la xerrada amb les tècniques de l’IMO van poder aclarir els seus dubtes sobre l’oferta educativa que tindran l’any que ve i així com el període d’inscripció i presentació de sol·licituds que s’obrirà la segona quinzena de maig.
Aquesta activitat queda establerta dins l’assignatura d’Aprenentatge extern que realitzen durant el present curs acadèmic al centre de Càritas d’Urgell a Balaguer, els alumnes de la UEC Balaguer.

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *