Formació de la Campanya institucional de Càritas: “Practica la justícia. Deixa la teva empremta” i Model d’acció de Càritas d’Urgell

El dia 4 de maig es va organitzar una acció formativa de la Campanya Institucional de Càritas i del Model d’acció de Càritas d’Urgell. La sessió es va dur a terme al Centre Val d’Aran, a la població de Vielha, i hi participaren 12 persones. La Maria Marín, treballadora de l’Entitat, va lligar la paràbola de Bon samarità amb al nostre Model d’acció, i les accions que tots nosaltres podem fer per practicar la justícia i deixar la nostra empremta.
Aquesta activitat formativa està adreçada a voluntaris de l’entitat que ja desenvolupen les seves tasques en algun projecte i a totes aquelles persones que estiguin interessades a fer voluntariat.
Simultàniament, i seguint el pal de formació de Càritas d’Urgell, a La Seu d’Urgell també es va presentar el Curs d’iniciació de voluntariat amb la participació de 6 voluntaris. Amb aquest, ja són 9 poblacions del nostre Bisbat que han generat el Curs.
Per a més informació o per disposar d’aquestes formacions a la parròquia interessada, contactar amb el responsable de formació al telèfon 973443320 o per c/e amb: xbonet.cdurgell@caritas.es
{gallery}160504formacio{/gallery}

Triar com ens alimentem és un dret, no un privilegi #JoComTu 💳❤️

10.147€ de 20.000€ recaptat
Certificat
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish