Diumenge del Corpus celebrem la Diada de la Caritat

Aquest proper diumenge l’Església celebra la Solemnitat del Corpus Christi, la litúrgia ens parla de l’Eucaristia i la Caritat. És el Dia de la Caritat, i des de Càritas es vol fer recordar als fidels la Campanya d’“Estima i viu la Justícia. Practica la Justícia. Deixa la teva empremta”, tal com recull el cartell que s’ha fet arribar a les parròquies del Bisbat.
Una manera de fer possible que aquesta empremta sigui més solidària i més caritativa és buscar un compromís de justícia i fraternitat adreçat “als altres”, especialment als que més ho necessiten, els exclosos i els marginats, en una paraula que ens toca la consciència… “els pobres”. Ens toca transformar la nostra realitat més propera, la de casa nostra, la del nostre poble i parròquia.
A més de portar-ho a la pregària, i encomanar-ho en la celebració de la Missa Dominical, també hem de col·laborar amb la nostra almoina, una manera de deixar empremta, una empremta que pot resoldre les mancances humanes i econòmiques de moltes persones necessitades de recursos. I cal dir que ens falten moltes empremtes d’aquestes. Ajuda’ns a ajudar!

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *