Diada de la Caritat a Ponts

El dissabte 28 de maig va tenir lloc la festa de final de curs del gimnàs pontsicà “Aiguasport” i aquest any va voler oferir els diners recollits per la venda d’entrades a Càritas Parroquial i pels projectes d’ajuda i dinamització d’infants i adolescents en risc d’exclusió social que es fan a la localitat.
Durant gairebé dues hores infants, adolescents, gent jove i gent gran van participar amb tot un seguit de balls, danses i esports que van ser molt aplaudits per les centenars de persones que omplien La Sala de Ponts. Un festival que com va recordar la directora de Càritas Parroquial Conxita Lloret volia ajudar als més vulnerables del nostre poble i rodalia, al final també els infants i el públic van deixar la seva empremta en un gran mural que hi havia a l’entrada i a més es va repartir entre els assistents el fulletó de la Memòria de Càritas Diocesana 2015 que ha sortit publicada aquest cap de setmana conjuntament amb el Full.
A l’acabar es va agrair a tots els artistes la seva esplèndida col·laboració i es va comunicar al públic els diners recollits, 760 euros en entrades i 300 euros en donatius rebuts durant l’activitat, un total de 1.060 euros que aniran molt bé per poder sostenir la feina que fa Càritas Parroquial a Ponts i pobles de la vora. Realment aquests diners i aquesta gran participació ens parlen d’una bona empremta de justícia i de caritat dels pontsicans, la millor manera de viure l’Any de la Misericòrdia amb els altres i per als altres.
{gallery}160528ponts{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *