Finalitzem els cursos a Puigcerdà

Al llarg d’aquesta setmana a Càritas Puigcerdà anem posant punt i final als diferents cursos que hem impartit des de Gener. Aquesta setmana hem acabat el curs de Castellà de 40 hores, el de Català de 30 hores i el de Reforç escolar.
Per tancar el reforç escolar d’hivern i deixar pas al reforç escolar d’estiu hem fet un berenar amb els voluntaris que ens ajuden a dur a terme aquest projecte, tot gaudint de les músiques típiques de cada país que ens han volgut mostrar els alumnes.
Per tancar els cursos de Català i Castellà hem gaudit d’un esmorzar multicultural on cadascú ha aportat alguna cosa del seu país d’origen i s’ha fet entrega dels corresponents diplomes.
Esperem donar-li continuació als cursos a partir del setembre, ja que els nostres alumnes han mostrat molta motivació i ganes d’aprendre la llengua que els hi és necessària en diversos àmbits de la seva vida quotidiana.
{gallery}160603puigcerda{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.