Assemblea anual de Càritas Diocesana d’Urgell a Balaguer

Més d’un centenar de voluntaris, socis i personal de Càritas van participar dissabte passat al Santuari del Sant Crist de Balaguer a l’Assemblea anual de Càritas diocesana d’Urgell, presidits per Mons. Joan-Enric Vives, que va animar els presents a seguir essent testimonis de l’Amor de Jesucrist; va posar en relleu també la importància de les dades de la Memòria de Càritas de l’any 2015, que es va presentar durant l’acte: 899 famílies van rebre suport econòmic directe de 204.214€, amb un increment del 17%; 310 infants van poder fer reforç escolar i 8.693 persones van rebre suport indirectament o directa en els projectes d’acollida.
El director voluntari de Càritas d’Urgell, Josep Casanova, va explicar l’evolució que ha fet la gestió de l’entitat cap a l’economia social i solidària, posant en marxa el projecte Nougrapats i la intenció de crear el nou Espai Grapats, un projecte que ha de servir per aglutinar i acompanyar persones a través de la tasca dels voluntaris, en una evolució dels robers i altres serveis d’ajuda.
L’Ana de Jesús Gabela, tècnica del projecte d’economia social i de treball de Càritas Espanyola, va explicar la tasca que està fent l’entitat arreu d’Espanya, on ja hi ha 42 empreses d’inserció social. Va repassar el sentit del comerç just, de la formació i de la responsabilitat social de les empreses, i va afirmar que “anant junts, sumem”. Va assenyalar que s’està creant una nova realitat: persones que malgrat tenir treball, no arriben a final de mes, i que és la nova pobresa. En aquest sentit, el treball de Càritas és molt important per donar suport a les persones.

{gallery}160611assemblea{/gallery}
{youtube}_aIsMiLltIU{/youtube}
{youtube}Ug7Mf6XuaGo{/youtube}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *