Càritas i Plusfresc llancen el repte “Cap nen sense oportunitats a l’escola!”

  • Càritas, amb el suport de la cadena de supermercats lleidatana, ha impulsat una campanya que té com a finalitat aconseguir que tots els nens i nenes segueixin el curs escolar amb igualtat. 
  • La cantant Marina Rossell s’ha sumat al projecte, que estarà en marxa des d’ara fins el pròxim 7 de gener de 2017. 
Les Càritas diocesanes de Lleida, Solsona i Urgell i la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc han presentat aquest matí a la seu de Càritas diocesana de Lleida la campanya Cap nen sense oportunitats a l’escola!, una iniciativa que té com a finalitat que tots els nens i nenes puguin seguir el curs escolar en igualtat de condicions.

La iniciativa estarà vigent des del 19 de juliol fins el pròxim 7 de gener de 2017, període durant el qual Càritas i Plusfresc es marquen el repte de reunir els fons suficients com per poder proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, beques menjador i activitats extraescolars. Aquestes donacions es podran dur a terme a la caixa d’aquests supermercats mitjançant l’activació d’un codi. A més, s’organitzaran diverses activitats –una xocolatada i un torneig solidari de pàdel al Padelindoor-, els beneficis de les quals es destinaran també a la campanya.

Volem que tots els nens i nenes de Lleida tinguin les mateixes oportunitats dins l’escola, independentment de quina sigui la seva situació econòmica”, ha afirmat Josep Casanova, director de Càritas Diocesana d’Urgell. Per la seva banda, Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc, s’ha mostrar orgullós que la companyia se sumi a una campanya “que té com a principal objectiu estar al costat d’un dels col·lectius més vulnerables, fent que facin front a les seves tasques escolars d’una manera molt més alegre i esperançadora”.

L’acte ha comptat també amb la presència de la cantant Marina Rossell, que ha apadrinat el projecte. Rossell ha volgut fer una crida a la participació. “El somriure d’un nen no té preu. Sumeu-vos a la campanya i feu que es multipliquin els somriures”, ha afirmat. Ramon Baró, director de Càritas Diocesana de Lleida, i Josep Vidal i Perarnau, director de Càritas Diocesana de Solsona, també han assistit a la jornada.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 71 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1000 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

Per a més informació – ATREVIA:

Lidia de la Fuente – Tel. 934.190.630 – ldelafuente@atrevia.com.

{gallery}160718CapNen{/gallery}

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *