3a Trobada de Càritas Catalunya

El proper 22 d’octubre del 2016 tindrà lloc la 3a Trobada de Càritas Catalunya. Aquesta vegada es realitzarà a Tarragona, al Teatre Auditori del Camp de Mart, i la seva organització anirà a càrrec de Càritas Diocesana de Tarragona.

Sota el lema Transformem la societat des de la Misericòrdia, son convocats tots els agents que formen part de les diferents Càritas Diocesanes amb seu a Catalunya, des de la diversitat de serveis i de projectes que es desenvolupen. Volem gaudir d’una diada festiva i d’un espai de convivència i d’intercanvi que ens enriqueixi, però al mateix temps que permeti de reflexionar i d’analitzar junts les respostes que ens calen per a fer possible, des de Càritas, la transformació social que desitgem. En aquest any de la Misericòrdia les paraules i els gestos de Jesús ressonen amb més força entre nosaltres a l’hora d’acollir i d’acompanyar el patiment de moltes persones per tal d’estimar-los amb tendresa en les circumstàncies concretes que travessen.

S’està preparant amb molta il·lusió tota l’organització de la Trobada i us encoratgem a participar-hi i també a motivar la participació dels vostres companys d’equip a través d’aquest text, dels tríptics i dels cartells que enviarem a la vostra població per tal de fer-ne la màxima difusió. La data de termini per a les inscripcions a la Trobada és el dia 18 de setembre. Té un cost de 10 € per persona, amb el dinar i altres serveis inclosos. Com en anteriors ocasions, les persones interessades a assistir a la Trobada cal que ho comuniquin al seu responsable d’equip i aquest a Xavier Bonet Belmonte al xbonet.cdurgell@caritas.es o al tlf.650622679.

Com veureu al tríptic de difusió de la Trobada, el programa previst contempla moments de reflexió i de debat, a través de les ponències d’Imanol Zubero i de Mn Miquel Barbarà; de distensió i de joia, amb l’experiència de Pallasos sense fronteres, dels castells, del dinar de germanor i de les visites per la ciutat; i de celebració comunitària de la nostra fe, amb l’Eucaristia final.

Per qualsevol dubte, contacteu amb la referent Xavier Bonet Belmonte xbonet.cdurgell@caritas.es o al tlf.650622679. Tenim a la vostra disposició material de difusió que us farem arribar en dates properes; sinó podeu sol·licitar-lo.
pdfTríptic

#alesfosques

17.650€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *