Visita dels joves de Retrob-AU al Centre Sant Ot de Càritas

El passat dimecres 21 el centre Sant Ot de La Seu d’Urgell va rebre la visita d’un grup de joves del programa Retrob-AU (adreçat a persones joves amb estudis universitaris i de cicles formatius de grau mitjà i superior amb la intenció d’afavorir el seu retorn a la comarca i la inserció laboral al territori amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i  donar a conèixer les oportunitats de l’entorn) .
Els joves van poder conèixer l’Entitat, els projectes que s’hi duen a terme i els perfils professionals que hi treballen, també se’ls va animar a fer-se membre del grup de voluntaris que formen part del projecte Càritas a La Seu. 
{gallery}160921RetrobAU{/gallery}
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.