Les persones, les xifres més valuoses de la memòria anual de Càritas Espanyola

El darrer any, la Confederació va acompanyar a uns 4 milions de persones a través dels seus projectes socials, en els quals va invertir 328 milions d’euros.

Les nostres xifres més valuoses són les persones que ens han confiat la seva vida, amb les que junts hem creat noves oportunitats i esperança“. Aquestes paraules del president de Càritas Espanyola, Rafael del Río Sendino, resumeixen el veritable rostre de les dades que es recullen en la Memòria 2015 de la Confederació, que es va presentar ahir a Madrid. En ella, Càritas dóna compte de la destinació dels 328.600.000 € invertits en els seus diferents programes socials per les 70 Càritas Diocesanes del país, que han permès acompanyar a més de 4 milions de persones tant a Espanya com en els països del món més afectats per la desigualtat.

Juntament amb el president, l’acte ha comptat amb les intervencions de monsenyor Atilano Rodríguez, bisbe de Sigüenza-Guadalajara i responsable de Càritas en el si de la CEPS (Comissió Episcopal de Pastoral Social), i de Sebastián Mora, secretari general de la Confederació. Adjuntem dades sobre la acció de Càritas en el 2015.
En resum, tot i que els indicadors que parlen que la situació està millorant, ens trobem en un escenari que segueix sent pitjor que l’existent en els primers anys de la crisi al nostre país, si es té en compte que des de 2011 la quantitat d’ajudes que Càritas aporta a les famílies per intentar cobrir les necessitats bàsiques s’ha incrementat gairebé un 40%. Per aquesta raó, com ha assenyalat el secretari general de Càritas a la presentació de la Memòria anual, “no són temps per relaxar l’ajuda ni la inversió en ella, sinó més aviat tot el contrari”.

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *