Jornada Mundial pel Treball Decent

De cara a la celebració, el proper 7 d’octubre, de la Jornada Mundial pel Treball Decent, la nostra entitat, amb la Iniciativa Església pel Treball Decent, pretén despertar la sensibilitat de tots els sectors de la societat sobre:
  • la necessitat d’afavorir l’ocupació digna i
  • les condicions mínimes que estableix la legislació vigent.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre aquest concepte encunyat per la societat civil i el magisteri de l’Església catòlica, per reivindicar-ho i contribuir a posar-lo en primera línia de l’agenda política, social i eclesial mundial.

“Tota la comunitat cristiana està cridada a visibilitzar i denunciar la situació de desigualtat en l’accés al treball decent i la negació de dignitat que això suposa. Tothom podem fer alguna cosa des de les nostres organitzacions, parròquies o llocs de compromís. La defensa del treball decent és essencial per a la realització de les persones i de les famílies”. (Iniciativa Església pel Treball decent).
pdfQue es el Trabajo Decente
pdfDíptic Treball Decent

Més informació

Portadors de petits miracles

86€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *