Càritas Urgell fa una crida de voluntariat per al projecte d’acompanyament a domicili o hospitalari

Càritas Urgell ha obert una nova campanya de recerca voluntaris que vulguin acompanyar persones durant un temps determinat a casa seva, o bé en centres residencials i/o hospitalaris.
L’acompanyament, d’una hora setmanal, ofereix un suport afectiu i nous vincles de relació amb la persona acompanyada que els permet trencar amb la solitud que imposa a vegades la impossibilitat de moure’s. Però, a més d’alleugerir les situacions de soledat i/o aïllament, el suport afectiu que rep la persona l’ajuda a reforçar els seus recursos personals, com l’autoestima, la capacitat d’adaptació, la capacitat de relació amb els altres, etc.
El projecte d’acompanyament a domicili o hospitalari neix de la col·laboració entre Càritas i la fundació Sarquavitae ara fa tres anys. La constatació de les necessitats de la població de la comarca de l’Alt Urgell, en les capes més envellides, va provocar que l’entitat catòlica cerques noves formes de suport humà. Sarquarvitae dóna formació als voluntaris per tal de donar-los eines que els ajudin a fer aquest acompanyament a les persones. En aquest temps de funcionament l’experiència ha estat molt positiva per voluntaris i usuaris.
L’objectiu del projecte de voluntariat  és la millora de la qualitat de vida de les persones grans, a través de l’establiment d’un vincle afectiu i de confiança entre el voluntari i la persona que aquest acompanya. Aquest projecte però, amb la seva entrada en funcionament ha mostrat com també aquests vincles afectius milloren sensiblement la qualitat de vida dels voluntaris, ajudant-los a prendre perspectiva de la situació en que viuen les persones amb les limitacions físiques que imposa el deteriorament de la salut.

Uneix-te per ajudar a proporcionar allotjaments en els pisos d’acollida

1.100€ de 10.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum

ES36 2100 0018 1702 0051 6790

BIZUM 33449

Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *