El Centre Sant Domènec de Càritas de Balaguer gaudeix de la xocolatada i la Disco Pinky

El passat dijous 6 d’octubre a la tarda, al Centre Sant Domènec de Càritas de Balaguer, es va gaudir d’una xocolatada i d’un espectacle d’animació infantil amb la Disco Pinky, gràcies a la campanya Cap nen sense oportunitats a l’escola!, fruit de l’acord entre Càritas d’Urgell i la cadena de supermercats lleidatana Plusfresc; és una iniciativa que té com a finalitat que tots els nens i nenes puguin seguir el curs escolar en igualtat de condicions. Una campanya que es marca el repte de reunir els fons suficients com per poder proporcionar ajuts econòmics per a material i llibres escolars, beques menjador i activitats extraescolars; les donacions es poden dur a terme a les caixes d’aquests supermercats.
Des de Càritas d’Urgell volem agrair la col·laboració de la cadena de supermercats Plusfresc, dels voluntaris, de l’Ajuntament de Balaguer i de les 150 persones (100 nens acompanyats amb els seus pares) que van participar i amenitzar la festa al nostre centre Sant Domènec. 

#alesfosques

1.500€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

Tambè pots realitzar una Transferència o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790
BIZUM 33449
Si fas una transferència o BIZUM envia’ns les teves dades personals i el comprovant de la transferència a caritas.cdurgell@caritas.es o al whatsapp +34622470683

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *