Jornada de formació i coordinació del CECAS

El passat divendres dia 7 d’octubre, al Centre Sant Domènec de Balaguer, es va organitzar la jornada de formació i coordinació: “L’ATENCIÓ A LES PERSONES AMB DROGODEPENDÈNCIA DES DE LA XARXA TERRITORIAL DE LES CÀRITAS I ELS SERVEIS ESPECIALITZATS DEL CECAS”.
El Centre Català de Solidaritat (CECAS) és una fundació privada, que es dedica a l’atenció de persones amb drogodependència, especialment aquelles que es troben en situació d’exclusió social. Amb la voluntat de cobrir tot el territori català, el CECAS disposa de centres d’atenció a Barcelona, Tarragona i Lleida, i centres d’informació a les diferents Càritas diocesanes de Catalunya.
La sessió va reunir 12 agents de les tres Càritas de la província de Lleida: Càritas de Lleida, Càritas de Solsona i Càritas d’Urgell.
La benvinguda i presentació de la jornada va anar a càrrec de la Marta Fortuny, Coordinadora general de Cáritas d’Urgell i Cèlia Palacín, Directora Gerent del CECAS. A continuació, Ferran Solé, Coordinador Tècnic del CECAS i Patrícia Ibáñez, psicòloga del CECAS a Lleida, van explicar la problemàtica actual de les toxicomanies, els perfils de les persones amb aquests problemes i els models d’atenció. Per últim es va realitzar la presentació del CECAS: la Fundació i els serveis que ofereix, per part de la Patrícia Ibáñez i de la Cèlia Palacín.
CECAS i Càritas, per a poder continuar treballar conjuntament i per a poder atendre les persones amb drogodependència, van discutir les reptes de la problemàtica i van marcar els següents objectius:
  1. Conèixer la pròpia problemàtica de la drogodependència.
  2. Donar a conèixer els serveis especialitzats del CECAS per a l’atenció de persones amb drogodependència.
  3. Compartir quina és la problemàtica a nivell local: detecció de necessitats/casos.
  4. Establir protocols de coordinació i de derivació.

{gallery}161007Cecas{/gallery}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *