Visita a Nougrapats d’un grup de joves de la Trobada de Taizé

Dins de la campanya de promoció per conèixer Nougrapats, empresa d’inserció laboral de Càritas d’Urgell, ha estat visitada per un grup de joves.
El dissabte dia 8 d’octubre va tenir lloc a La Seu d’Urgell la Xª Trobada de grups de pregària de Taizé de Catalunya, una iniciativa del Secretariat interdiocesà de Joventut de Catalunya i Balears i de diferents grups de persones properes a la Comunitat de Taizé.
Una de les activitats per als participants va ser conèixer una realitat diocesana caritativa. En aquest cas: l’empresa d’inserció laboral “Nougrapats”, el projecte de Càritas diocesana que integra al món laboral uns 15 treballadors a partir del reciclatge de la roba de segona mà.
A la dinàmica van participar unes 15 persones. El gerent de Nougrapats, Toni Cadena, va explicar al grup el funcionament i la missió de l’empresa, mentre els guiava per la nau on es fa la tria, el tractament i l’emmagatzematge de la roba.
Nougrapats i Cáritas d’Urgell agraeixen als organitzadors l’haver inclòs aquesta visita a la jornada, i també als joves per l’interès que hi van mostrar.
{gallery}161008NG{/gallery}

Triar com ens alimentem és un dret, no un privilegi #JoComTu 💳❤️

10.147€ de 20.000€ recaptat
Certificat
Informació Personal

Import de la donació: 20,00€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

CatalanSpanish