Curs de mosso de magatzem a Balaguer

Durant el mes d’octubre, s’està duent a terme a Càritas de Balaguer el curs de mosso de magatzem. Aquest curs, que està realitzat per Teixidor Associats de Balaguer i que s’ha iniciat amb 12 participants, duu a terme el temari necessari per l’obtenció del carnet de carretó elevador, el carnet de manipulació d’aliments i el temari per poder realitzar tasques de mosso de magatzem.
Els participants faran pràctiques després a empreses col·laboradores amb Càritas.
Aquest taller està cofinançat pel Fons Social Europeu i Càritas d’Urgell,  està dins del seu programa de laboral, i té com a objectiu la inserció laboral de les persones que hi participen, mitjançant el treball dels itineraris personalitzats d’inserció i el treball amb competències transversals.
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies