Curs de mosso de magatzem a Balaguer

Durant el mes d’octubre, s’està duent a terme a Càritas de Balaguer el curs de mosso de magatzem. Aquest curs, que està realitzat per Teixidor Associats de Balaguer i que s’ha iniciat amb 12 participants, duu a terme el temari necessari per l’obtenció del carnet de carretó elevador, el carnet de manipulació d’aliments i el temari per poder realitzar tasques de mosso de magatzem.
Els participants faran pràctiques després a empreses col·laboradores amb Càritas.
Aquest taller està cofinançat pel Fons Social Europeu i Càritas d’Urgell,  està dins del seu programa de laboral, i té com a objectiu la inserció laboral de les persones que hi participen, mitjançant el treball dels itineraris personalitzats d’inserció i el treball amb competències transversals.
close

Apunta't al nostre Butlletí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.