Festival europeu de l’alegria i la misericòrdia a Roma

De l’11 al 13 de novembre tindrà lloc a Roma el Festival Europeu de l’Alegria i la Misericòrdia, convocat pel papa Francesc dins dels actes de l’Any Jubilar de la Misericòrdia. Una invitació que afecta persones que viuen la precarietat, sigui per motius d’exclusió social, soledat o d’altres. Aquestes persones aniran acompanyades d’altres persones involucrades, sigui a Càritas, a altres associacions o a la mateixa parròquia. Hi assistiran unes 6.000 persones d’arreu del món i que també podran gaudir, viure i guanyar com molts altres col·lectius el Jubileu de la Misericòrdia, i qui millor que ells per poder il·luminar aquest Any Jubilar. Aquest moment de peregrinació i de trobada amb el Papa Francesc permetrà a les persones més desvalgudes de la nostra societat, que sovint es troben en una situació d’exclusió, descobrir que ocupen un lloc privilegiat en el cor de Déu i al centre de l’Església. Aquest esdeveniment dóna continuïtat a la crida profètica del Papa en Lampedusa.

Serà una ocasió per a viure tres dies de pregària, de trobades i de moments de compartir. Els temes escollits han estat: «Déu consola», «Déu perdona» i «Déu espera». El divendres 11, el papa Francesc farà una catequesi sobre la Misericòrdia. El dissabte, després de l’escolta de testimonis varis, es viurà una vigília d’oració a Sant Pau Extramurs i, per últim, el diumenge es participarà de l’eucaristia presidida pel Sant Pare a la basílica de Sant Pere.

Aquest festival és organitzat per “Fratello”, una associació francesa que organitza esdeveniments amb i per a les persones en situació d’exclusió, en col·laboració amb les associacions que les acompanyen.

Web: http://fratello2016.org/es/bienvenida/
{youtube}BJsFMLlB8Jw{/youtube}

#alesfosques

17.450€ de 25.000€ recaptat
Informació Personal

Altres
Terms

Import de la donació: 100,00€

También puedes realizar una Transferencia o un Bizum
ES36 2100 0018 1702 0051 6790 ///BIZUM 33449 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *