Cridats a ser comunitat

La Campanya institucional de Càritas és una campanya de sensibilització en valors que té per objecte reforçar i reflectir la identitat i missió de Càritas entre els seus agents i el conjunt de la comunitat cristiana, com a plataforma per incidir i sensibilitzar el conjunt de la societat. El 2014 vam presentar l’actual campanya Estima i viu la justícia, centrada en la persona i en la defensa dels seus drets fonamentals, amb el lema Què fas amb el teu germà?; en el segon any, Practica la justícia. Deixa la teva petja, vam proposar el compromís individual i col·lectiu com a eix transformador de la societat, una invitació a deixar petjades de justícia i oferir, així, pautes i idees pràctiques per construir un món més solidari i sostenible amb les persones i el medi ambient. El tercer any, posem la força en la participació i la comunitat. Teixir xarxa, fer comunitat, sumar treball, somnis, fer-nos comuna-unió amb els altres… tot plegat és la clau que ens permet entrar en altres mons possibles on flueixen corrents d’amor, justícia, fraternitat, que transformen i alimenten l’esperança de les persones. Cridats a ser comunitat és la nostra proposta per a aquest any, just en aquest temps en què és tan necessari rescatar la necessitat de saber-nos comunitat de germans. Estimar i viure la justícia es fa possible des de la comunitat, des del fer xarxa amb altres; som cridats a aprendre a viure en comú, a conviure en pau, a fer possible la justícia, la fraternitat entre nosaltres, entre totes les persones que vivim en aquesta casa comuna, la Mare Terra que ens acull a tots. Buscar l’equilibri, la sostenibilitat en la nostra relació amb les persones, més enllà de la seva diversitat, procedència, història personal, ideologia o credo, i en la nostra relació amb la resta del planeta, és el repte que com a humanitat tenim per restaurar la nostra dignitat comuna d’éssers humans que tenen a les mans la cura de la Creació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Càritas d'Urgell utiliza "COOKIES" para garantizar el correcto funcionamiento de nuestro portal web, mejorando la seguridad, para obtener una eficacia y una personalización superiores, para recoger datos estadísticos y para mostrarle publicidad relevante. Si continúa navegando o pulsa el botón "ACEPTAR" consideraremos que acepta todo su uso. Puede obtener más información en nuestra POLÍTICA DE COOKIES política de cookies en el pie de página.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies